POSIDÒNIA

La posidònia és una planta aquàtica endèmica de la Mediterrània; una planta que arrela, creix i resisteix sense aturar, com tot l'alumnat que forma part d'aquest ambient que madura dia a dia. Un ambient que intentam que sigui tranquil, acollidor, dissenyat en bona part amb materials naturals i de la mar (copinyes, posidònia, branques de la mar, cornets, ...) per a poder-los tocar, observar, experimentar, aprendre i també jugar.

<Estima'm quan menys m'ho mereixo perquè és quan més ho necessit>

Proverbi xinès

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Per acabar el curs i combatre la calor hem anat a la platja de Cala Mendia i tot i que no feia molt bona mar han disfrutat de jugar amb les ones.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Acabam ja el curs i aprofitant que hem estudiat la Terra i el cicle de l'aigua hem anat a les coves del Drach. Primer i per obrir gana vam anar a la Torre dels Falcons on van jugar una estona a l'aire lliure i després ens vam refugiar a les fresques coves. Els va agradat molt!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Divendres dia 14.05 vàrem anar a l'Escola de Mallorquí a fer una activitat sobre els cossiers. Va ser molt interessant ja que ens van explicar qui eren, com es va recuperar i també vàrem ballar. De camí a l'escola ens vam passejar per Manacor encantat.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

A processos vam estudiar els punts cardinals i per posar-ho en pràctica vàrem fer una gimcana al parc de na Molla. Aquesta consistia en cercar objectes amagats als diferents punts cardinals i després havien d'escriure el nom dels objectes.

Aquí vos deixam el cartell de les festes de Sant Domingo on sortiran a ballar els moretons.


Taller de Moretons a l'Escola de Mallorquí. 21.04.2021

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Les sortides d'aquest curs han estat molt relacionades amb el nom del nostre ambient, Posidònia. El primer trimestre vam anar al parc natural de Mondragó i al segon a la platja del Trenc. A aquesta darrera sortida vam observar els beneficis de la posidònia per l'ecosistema i també vam cercar restes d'arribada.