Tots Sants

A la nostra escola, per la festa de Tots Sants cada any feim una sèrie de propostes diferents com són: contar contes sobre la mort per treballar aquest tema i tractar el procés de dol, explicam els orígens de "La nit de les ànimes" a Mallorca, la tradició dels rosaris, feim i pintam dibuixos i treballam el vocabulari relacionat amb aquesta festivitat.

CURS 21 -22

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Com cada any a l'escola hem celebrat la festa de Tots Sants. Per això hem fet diverses activitats per treballar aquesta festa i especialment la revetlla: "La nit de les Ànimes".

Les propostes han estat diverses, com podeu veure a les fotos: hem fet un taller a 3r i 4t d'educació primària on s'han elaborat fanalets i s'ha treballat vocabulari específic d'aquesta festivitat, hem pintat i llegit propostes relacionades amb aquesta tradició i s'ha contat un conte a cada nivell referent a la mort, com a part del cicle vital.

CURS 20 -21

Carousel imageCarousel imageCarousel image