SA LLAVOR

Sa Llavor és l'ambient dels més petits de Sa Torre. Com el seu nom indica és el començament d'un procés que durarà nou anys. Com qualsevol llavor, els infants de tres anys necessiten treure arrels i créixer en un ambient de confiança, seguretat i estima. Per això els acompanyam en aquest procés, cuidant-los i proporcionant-los els espais, materials i l'acompanyament emocional que necessitin.

CURS 2023-2024

Sortida al Camp d'Aprenentatge de Son Ferriol: feim galletes d'oli i visitam els animals de granja.

Anam al Museu de Manacor a fer l'activitat "El bosc encantat", hem passat molt de gust de conèixer i descobrir totes les plantes que hi podem trobar. Sabieu que hi ha flors comestilbles?

Cercam la Fada de la Primavera que ja ha arribat!

Hem començat a fer alguna sessió de psico a la plaça Berard, allà ens podem enfilar, córrer, jugar amb l'arena... i , en definitiva, passar molt de gust!

Hem aprofitat l'estació de la tardor per fer un procés d'aprenentatge, i així començar a endinsar-nos en aquest món. Els nins i nines han tocat, olorat, tastat... diversos fruits de tardor. També hem contat contes relacionats amb l'estació, hem pintat, hem fet fang... i, sobretot, hem disfrutat!

CURS 2022-2023

Ara que ja s'acosta l'estiu...

Hem gaudit del Ball de la mar al conservatori de l a mà de na Dana i na Lola,

 amb qui hem gaudit molt de ballar!!!


Aquesta vegada hem visitat la biblioteca!!!

LES ESPECIALITATS 

Al llarg de la setmana a Sa Llavor, venen na Cata i fem English,  amb na Maria Elisa gaudim de la música i amb na Rosa exploram el món del teatre. 

A English aprenem des de conceptes bàsics com els colors, la rutina del matí fins a venir a l'escola, cantam i ballam quin temps fa, experimentam com fer un ninot de neu... i moltes més coses més!!!

A música exploram les possibilitats del nostre cos a través de danses, ritmes, cançons... Bé amb capses de cançons com amb audicions, experimentant amb elements naturals...

A teatre ens encanta maquillar-nos per convertir-nos en els personatges dels contes clàssics o les rondalles. 

Quan estam dins el paper, interpretam aquell conte que hem escoltat a la sessió. 

SORTIDA AL CAMP D'APRENENTATGE

  " ES PALMER"

Aquesta vegada hem anat amb l'autobús a prop de la Colònia de Sant Jordi, a visitar Es Palmer.

 Allà a més de trobar uns monitors molt aguts, en Toni i en Biel; hem pogut veure molts animals, als que hem donat de menjar, els hem duit als corrals, tocat... 

Al Palmer a més hem tengut la oportunitat de fer un planter, preparar la terra i sembrar.

Hem tornat autèntics pagesos!!!

Visita al Betlem d'en Magí 

Avui els infants de Riera Ferrari ens han acompanyat a veure el betlem d'en Magí. Hem gaudit de veure tot els detalls que hi ha posat!

ENGUANY PSICOMOTRICITAT LA FEM A SANT PAU!!!

Sa Llavor enguany s’ha convertit en l’ambient de joc simbòlic, on també hi podem trobar les safates de vida pràctica. 


QUÈ ENTENEM PER:


JOC SIMBÒLIC?

És una acció purament espontània i lliure amb la qual l’infant interactua amb els demés i canalitza les seves emocions i preocupacions. L’infant juga a ser i a fer, practicant diferents rols segons les seves necessitats i interessos de cada moment. 


SAFATES DE VIDA PRÀCTICA?

Són activitats de la vida diària que afavoreixen la seva autonomia, la seva capacitat d’observació, coordinació, sentit de l’ordre i independència. 


S’hi treballa sobretot la motricitat fina, la direccionalitat i la concentració.CURS 2021 - 2022

L'Ajuntament ens ha convidat a la presentació del "Gegant de sa Roca des Castellet" que han muntat a la Plaça de les Verdures en motiu del programa "Manacor encantat amb les Rondalles Mallorquines". Després hem anat una estoneta al parc. Ens ho hem passat de luxe!

CIRC BOVER

Primer un petit espectacle gaudint del sol, llavors  berenar i per acabar malabars, equilibris, màgia i música a la carpa! Va ser un matí meravellós!

PROCÉS 4: "ELS COLORS" En aquest procés hem jugat amb els colors per conèixer els conceptes principals de l'art plàstica: colors primaris i secundaris, clar/obscur, gama cromàtica...

SANT ANTONI 2022

Durant la setmana del 10 de gener vam celebrar la nostra festa tan estimada: contes, dibuixos, representació teatral, propostes, gloses, etc. VISCA SANT ANTONI!

Els nins i nines de Sa Llavor ja estan completament adaptats a l'escola! S'ho passen d'allò més bé jugant, botant, corrent, manipulant, experimentant i creant.

CURS 2020 - 2021

Procés de PRIMAVERA

Aquests mesos hem estat treballan la primavera a través de diverses activitats i propostes. Aquí en teniu un petit tast.

SEGONA SORTIDA A LES CASES DE SON TALENT

Aquesta vegada vam tenir més sort i ens va fer un bon dia de sol, que vam aprofitar per jugar amb aigua i gaudir de la natura!

SORTIDA A LES CASES DE SON TALENT: A la sortida ens va ploure una mica, però així i tot ens ho vàrem passar pipa. A veure si a la propera fa soleiet!

Els nins i nines de Sa Llavor hem anat a BOTS a fer la sessió de psicomotricitat i a passar-hi el matí, hem passat tant de gust que ens han faltat hores. 

EL DIA A DIA A SA LLAVOR

Hola famílies! Aquí teniu un vídeo del nostre dia a dia. Esperam que el pogueu disfrutar tant com noltros.

Si voleu saber-ne més sobre la nostra metodologia us convidam a visitar el següent enllaç:

https://www.ceipsatorre.cat/p%C3%A0gina-principal/la-nostra-idea 

SORTIDES AL PUIG D'ALANAR (MARÇ 2021)

PROCESSOS D'APRENENTATGE: GRAFISME CREATIU

Amb aquest procés hem fet grafomotricitat de manera diferent, fent unes creacions molt divertides i treballant a partir dels següents contes: